Arabiemiirikuntien joukkue lopetti yhden askeleen voittaakseen klubin maailmanmestaruuskisat

Real Madridista tuli jalkapalloseuran maailmanmestari, joka lyö joukkueen Yhdistyneistä arabiemiirikunnista.

Real Madrid voitti Al-Ain -emyraattiklubin joukkueen (4: 1) klubien maailmanmestaruuskisojen finaalissa.

Kroatian keskikenttäpelaaja “Real” Luca Modric avasi ottelun ottelun 14. minuutilla. Ennen taukoa espanjalainen klubi ei pystynyt lisäämään johtoaan pisteet. Mutta jo toisella puoliskolla, kermainen kolme kertaa osui emiraatin klubin porteille. Espanjalaiset Marcos Lloriente (60. minuutti) ja puolustaja Sergio Ramos (78. minuutti) tekivät maalin. Al Ain teki uuden maalin omaan maaliin. Ainoa pallo Madridiin on saatu Emirate-klubin japanilaisen legioonan Tsukas Siotani -taistelun avulla.

Madridin klubi valkoi heidän neljännen voitonsa turnauksessa. Samaan aikaan kermainen voitti pokaalin kolmannen kerran peräkkäin. Niinpä “Real” voitti katalonialaisen “Barcelona” voittojen määrän klubin maailmancupissa. Real Madrid osallistui turnaukseen viisi kertaa.

KChM: ssä puhuvat kuuden konfederaation klubiturnausten voittajat. Realin ja Al Ainin lisäksi nykyiseen arvontaan osallistui Argentiinan jokilevy, Meksikon Guadalajara, japanilainen Kashima Antlers, Tunisia Esperance ja Uusi-Seelanti Tim Wellington. Real Madrid aloitti turnauspolun välierästä, missä hän voitti Kashima Antlersin 3-1.

Katso video: Apollomatkat - Dubai ja Arabiemiraatit (Saattaa 2024).