Dubai Ladies Masters: Viides golf-turnaus

Omega kellobrändi on jo viidennettä vuotta peräkkäin Dubai Ladies Masters -turnaustutkimuksen nimituki, joka pidettiin Dubain Emirates-golfkerhossa. Perinteisesti turnaus pidetään prinsessa Hayi Bint Al Husseinin, Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoumin vaimon, Yhdistyneiden arabiemiirikuntien varapuheenjohtajan ja pääministerin sekä Dubain hallitsijan, suojeluksessa. Se on ainoa Ladies European Tour (LET) naisten golf-turnaus koko Lähi-idän alueella.

Omega-tuotemerkin nykyinen edustaja Michelle Wie osallistui turnaukseen muiden osallistujien joukossa.

Turnauksen ensimmäinen palkinto on 75 tuhannen euron palkkio ja OMEGA Seamaster Aqua Terra -aksiaalinen kello, jonka kotelon halkaisija on 34 mm ja joka on valmistettu 18 ct: n punaisesta kullasta ja nahkahihnalla. Jokainen golfari, joka osallistuu turnaukseen ja pääsee reikään ensimmäisellä osumalla, saa palkinnon OMEGA Seamaster Aqua Terra -aksiaalisen kellon muodossa: ruostumattomasta teräksestä valmistettu 34 mm: n kotelo ja 18 ct: n punainen kulta nahkahihnalla.

Kilpailun tulosten mukaan kiinalainen nainen Shanshan Feng (maailman rankingin kuudes numero) voitti turnauksen viiden osuman marginaalilla lähimmältä harrastajalta.

23-vuotias Kantonin kotoperäinen henkilö läpäisi kaikki kilpailun neljä kierrosta menestyksekkäästi tuloksilla 66, 65, 67 ja 67 ja ansaitsi yleensä 21 osumaa parin alapuolella. Tämä tulos oli tämän seitsemän vuoden turnauksen ennätys. Aikaisempi ennätys oli 18 osumaa parin alapuolella. Sen asensivat Anika Sorenstam Ruotsista ja Kyung Kim Etelä-Koreasta.

Devi-Clare Shrifel otti turnauksen toisen sijan 16 osumalla “parin” alapuolelle. Hän asetti yhden päivän ennätyksen - 63 osumaa kolmannella kierroksella. Becky Brewerton ja Carolyn Masson asettuivat kolmanneksi samalla tuloksella 12 osumaa “parin” alapuolelle.

Katso video: 2019 EBUC - Great Britain GBR vs Finland FIN - Grand Master Men (Saattaa 2024).