Matchworld Cup Dubai 2012 -sarjan Zenit-voittaja

PETERSBURG "ZENIT" ESITTELEE UZBEKISTANIN "BUNEDKOR" OLYMPIPYÖNTÄ TILINPÄÄTÖKSEN 5-0 TOURNAMENT MATCHWORLD CUP DUBAI 2012 -PÄÄTÖSKATSAUS, joka tapahtui AEOE: ssä.

Viimeisessä mastossa ”Zenith” saattoi voittaa ensimmäisten 15 minuutin aikana suurella pistemäärällä selvästi korkeamman harjoittelun ansiosta, mutta rajoitettuna vain yhteen maaliin. Danko Lazovic sai rangaistuksen viimeisestä mahdollisuudesta. Uzbekistanin maajoukkueen maalivahti purki omassa rangaistuslaatikossaan Alexander Bukharovin aiheuttaen melkein vakavan loukkaantumisen. Seuraava tavoite, yleisön piti odottaa noin tunti peliaikaa. Toisen puoliajan jälkipuoliskolla kaksinkertaisen Alessandro Rosinan ansiosta “Zenith” lisäsi pisteet, joka lisäsi kolmessa minuutissa vielä kaksi maalia Dannylta.

Lisäaikana, joka on tunnettu pelaamisesta CSKA: lla ja ”Torpedo” -operaatiolla, Alexander Heinrich, lavasi pienen näyttelyn. Ensin hän yritti suorittaa harvinaisen tempun jalkapallossa pelaamalla rangaistuksen. Tämä yritys kaatui. Tuomari antoi hyökkääjälle mahdollisuuden parantaa. Heinrich ei myöskään onnistunut hyödyntämään toista mahdollisuutta, ohjaten pallon kaukaa maalin yläpuolelle. Matkalla finaaliin ”sinivalkoinen-sininen” voitti Uzbekistanin “Bunyodkorin” (2: 1) ja Irakin olympiajoukkueen (2: 1).

Voiton jälkeen Zenit-päävalmentaja Luciano Spalletti sanoi olevansa tyytyväinen tulokseen: "Onnistuimme toteuttamaan suunnitellun: pitämään korkealaatuisia pelejä ja ansaita mielenrauhaa, mikä on niin tärkeää. Ottelun jälkeen menin pukuhuoneeseen, koska palkinto ei koske minua Voitto on kaverien ansio, koska he "ansaitsivat" sen, uhrasivat sen, mutta olen vain katsoja. Katsojia ei yleensä palkita. Ja halusin myös lisätä, että arvostamme saavuttamaamme tulosta. Tunnemme olonsa hyväksi täällä Dubaissa, olosuhteissa th, työtä ja kilpailujen järjestämistä, joihin osallistumme. "

Matchworld Cup järjestettiin ensimmäistä kertaa Dubaissa viime vuonna, ja kilpailun onnistumisen ansiosta päätettiin kutsua 8 jalkapallojoukkuetta osallistumaan vuoden 2012 kilpailuun. Cupin toimitusjohtaja Mark Biolly kertoi haastattelussa, että Dubain keskittyminen urheiluun ja hyvin varustettujen nykyaikaisten stadionien läsnäolo tekevät kaupungista loistavan paikan tämän tason urheilutapahtumille.

Katso video: Trailer Dubai Matchworld Cup 2012 (Saattaa 2024).