Emiraattijoukkue haastoi voiton vesimoottorikilpailuissa Yhdysvalloissa

Arabiemiirikuntien Victory-joukkue esiintyi menestyksekkäästi moottoriveneiden maailmanmestaruuskisoissa Yhdysvalloissa.

Dubai Victory Team esitti menestyksekkäästi 38: nnessa vuotuisessa maailman moottoriveneilymestaruuskisassa Key Westissä, Floridassa tässä kuussa.

Ensimmäistä kertaa historiassa AAE: n ratsastajat Salem Al Adidi ja John Tomlinson voittivat palkinnot. Joukkueen toinen vene, jossa Ace Al-Ali ja Steve Curtis olivat aluksella, kaatuivat maanantaina neljännellä kierroksella. Viime perjantaina molemmat veneet johtivat urheilijat voittoon.

Mestaruuskilpailujen tulosten mukaan Victory 33 sijoittui kolmanneksi 812 pisteellä, häviäen Team CRC: lle ja Wake Effectsille.

Voittajajoukkueen hallituksen puheenjohtaja Khurais Bin Khurais kertoi kilpailun jälkeen: "Teimme hyvää työtä ensimmäisessä esityksessämme Pohjois-Amerikassa, ja olen varma, että voimme saavuttaa parempia tuloksia ajan myötä."

Hän huomautti, että aluksi Yhdysvaltain voittajajoukkueen menestyksessä oli monia epäilyksiä, koska tilanne ei ollut joukkueen suotuisa. Jäljellä olevilla veneillä oli yli 2 tuhannen hv: n moottorit, kun taas Victory Team -moottorin teho oli vain 1,1 tuhatta hevosvoimaa.

"Meillä on vielä paljon työtä edessämme todistaaksemme, että olemme vesimoottoritiimi ykköseksi maailmassa. Ja nyt meillä on hyvät lähtökohdat kolmannelle sijalle Key Westin kokonaisarvostelussa", hän lisäsi.