Uzbekistanin Sabre-taistelijat voittivat hopean Dubaissa

Uzbekistanin maajoukkueen edustajat voittivat mannermaisen miekkailo mestaruuden ensimmäistä kertaa.

Kuva: Uzbekistanin miekkailuyhdistys

Uzbekistanin maajoukkueen sakko-miekkailu voitti hopeamitalin Aasian mestaruuskilpailuissa joukkueesityksissä kadettien ja juniorien keskuudessa, joka pidettiin 24. helmikuuta - 5. maaliskuuta Dubaissa (Yhdistyneet arabiemiirikunnat), Miekkailuyhdistys kertoi Gazeta.uz: lle.

Henkilökohtaisissa kilpailuissa onnistuneiden esitysten ansiosta maajoukkue - Sherzod Mamutov, Pazylbek Genzhebaev, Zhaloliddin Dushamboev ja Bobirjon Rasulov - aloittivat esiintymän puolivälierissä. Tässä turnausvaiheessa uzbekit voittivat Jordanian edustajat tuloksella 45:23.

Semifinaalissa Uzbekistan voitti Kuwaitin kireässä selkkauksessa - 45:44. Finaalissa uzbekit hävisivät kilpailijoille Etelä-Koreasta pisteellä 45:26.

Kuten liittovaltiossa todettiin, tämä on ensimmäinen mantereella sijaitsevien miekkailo-mestaruuden mitali Uzbekistanin historiassa.