Ramzan Kadõrovin hevonen voitti 212 tuhatta dollaria Dubaissa

Tšetšenian pään hevosen Ramzan Kadõrov, lempinimeltään Pohjois-Amerikka, voitti Dubaissa 212 tuhatta dollaria.

Dubai, Yhdistyneet arabiemiirikunnat. Tšetšenian tasavallan päällikön Ramzan Kadõrovin omistama Pohjois-Amerikan hevonen voitti arvostetun Al Maktoum Challenge Round 1 -kisan Dubaissa palkintopotilla 350 tuhatta dollaria. Kilpailu järjestettiin 10. tammikuuta Meydanin hipodromilla, ja ensimmäisen palkinnon voittajan palkinto oli 165 354 puntaa (212 tuhatta dollaria). Pohjois-Amerikka osoitti erinomaisia ​​tuloksia, ja matkan pituus oli minuutti 35,88 sekuntia.

"Pohjois-Amerikka räjäytti jalustan loistavalla voitollaan. Hevosemme pelasi kauniisti etäisyyden, sillä oli suosikki ensimmäisestä sekunnista loistavaan maaliin. Pohjois-Amerikka osoitti erinomaisia ​​tuloksia, ylittäen matkan 1 minuutissa 35,88 sekunnissa ja lyömällä Kimbearia 9 rakennuksessa. Tämä on vain 0,05 sekuntia jäljessä Yhdistyneiden arabiemiirikuntien ennätyksestä. Se on myös korvaamaton, koska Pohjois-Amerikka jätti kokeneimmat ja tittelit hevoset ", Ramzan Kadyrov kirjoitti sosiaalisissa verkostoissa kommentoidessaan voittoa.

Pohjois-Amerikka osallistui 15 kilpailuun seitsemän vuoden ajan. Viisi kertaa hän voitti ensimmäisen sijan, kolme kertaa maaliin toisen ja kaksi kertaa kolmannen. Hänellä on 2000 m: n nopeusennätys Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, Al Maktoum Challenge Round 1 -sarjan kolmannen kierroksen voittaja vuonna 2018 ja myös neljän peräkkäisen kilpailun voittaja vuonna 2017. On odotettavissa, että hevonen osallistuu tänä vuonna jälleen maailman kalleimpaan kilpailuun - sujuvan kilpailun maailmancupiin Dubai maailma cup 2019.